vineri, 25 ianuarie 2008

Mai proasta decat prostii!!!



"Faaaaata, cum se zice corect, Irak sau Iran?" Asta-i intrebarea unei blonde. Dar cand o intrebi de budapesta, se uita la tabla ca o "BUDESH MORHO" (vaca imputita in ungureste). Tipa cica e Kellie Pickler - cantareata USA, si e atat de proasta incat nu stie ce sa faca cu banii castigati, drept pentru care ii doneaza. O sa ma duc si eu la Simona Sensual sau la Tridente sa le intreb de orasul PULA din Croatia... pun pariu ca or sa se stearga la gura :-))

6 comentarii:

magik man spunea...

stia ea ceva: tzara Curcan, dar nu si tzara Foame........dar oricum nu conteaza pentru ca ele fac parte din tzara Europa cu capitala in orashul Frantza.

Iuhuuuuuuuuuuu.

Mai baieti mai, voi vreti s-o incurcati pe fata asta, ce rai sinteti !!!

Adriana spunea...

Fată dragă, să ştii că aia cu Iran şi Irak nu e glumă! În cretacic, înainte de a veni tu printre noi, era o fată (blondă, ce-i drept) la grafică. Şi un coleg producător a întrebat-o: Ia spune tu, măi Cristina. Cum se scrie corect? Iran sau Irak? Iar tipa a răspuns fără să clipească: Irak, bineînţeles! :P

Elisa spunea...

Deloc surprinzator. Insa e bine ca nu chiar toate blondele proaste, vulgare si pseudo-cantarete s-au adunat in Romania...

One spunea...

nu cred ca e pe bune faza.. deci nu merita comentata ...

oameni buni .. e doar un show de televiziune ...
oare suntem cu totii atat de creduli incat sa nu analizam de mai multe ori un astfel de show ?? si ne aruncam la comentarii de acest gen!

un lucru este cert - te face sa razi!

Trebuie sa mentionez ca nu fac nici pe departe front comun cu blondele sau categoria de persoane similare celor de la Trident .. Sensual sau a drei prezente aici.. (nici macar blonda nu sunt :P ).

Insa ar trebui sa analizam putin mai mult inainte de a da o parere pertinenta!!

De cele mai multe ori o emisiune isi castiga telespectatori prin aceasta modalitate – vezi emisiunile de la noi : Test de Fidelitate, Tradati in Dragoste, O vreau pe mama inapoi, Schimb de mame .. si multe altele. REGIA este punctul de baza in aceste emisiuni.

Creti-Nitza spunea...

to http://www.blogger.com/profile/14670179563200943926 nu pot sa cred ca acest banc cu iran sau irak a fost facut pe meleagurile antenei! Sa mi-o arati si mie p`aia!

dana spunea...

este un show similar cu divertis deci fata a jucat un rol de proasta asa cum face jojo de fiecare data la divertis.