joi, 29 mai 2008

NU MA DUC LA VOT, LE-O TRAG LA BOT!!!



Dragii mei, la insistentele cititorilor revin cu noutati pe blog. Daca politicienii se sparg in figuri, in afise si-n spoturi electorale, numai sa ne prosteasca sa-i votam, ei bine eu pornesc o campanie antivot. Nu merg la vot tocmai pentru ca sa nu le ofer placerea de a se bucura ca le-am inghitit galustile din campanie, nu merg la vot pentru ca imi pierd timpul aiurea la fel cum il pierd si ei timp de 4 ani cat au mandatul, nu merg la vot pentru ca cei care candideaza nu stiu pe ce lume traiesc. Dovada o vedeti si in filmuletul cu spoturi electorale.
Asadar, nu merg la vot, le-o trag la bot. TU ce faci?

7 comentarii:

magik man spunea...

nici eu nu voi merge la vot. pentru ca mi-e indiferent cine o sa schimbe bordurile anual, cine o sa asfalteze aceleasi strazi de mai multe ori, cine o sa sparga asfaltul proaspat turnat pentru ca mai trebuia o teava, pentru ca mi-e indiferent cine ia "comisionul" din proiectele rezidentiale din Parcul Tineretului. Pentru ca mi-e indiferent cine fura, cine ia spaga. Pentru ca sunt toti la fel. Plus ca oricum acesti candidati sunt toti de kkt, unii scosi de la naftalina, altii mutati de pe alte posturi. Deci, NU ma duc la VOT, LE-O TRAG la bot

Anonim spunea...

eu st de acord cu tine.de ce sa mergem la vot? sa votam tot niste incompetenti,toti st niste gunoie de oameni.mie mi se pare ca ei arunca bani degeaba pe tot felul de postere care mai de care penibile.nu st de loc ecologisti.toti spun ca vin in sprijinul cetateanului....vorbe....vorbe....daca e asa de ce cand te duci la primarie esti tratat cu o ft mare indiferenta.asta e poate ca prin lipsa noastra de la vot isi mai dau cat de cat seama ca romani nu mai st prosti!!!!!!asa cum considera ei!!!!pa!pa!

Creti-Nitza spunea...

Prosti sau nu, ei isi vad interesul personal in continuare. Toti! Mi se rupe de asfaltarile lor, mi se-ndoaie-n bordurile lor, ma f#t in planurile lor de urbanizare. Sunt niste curve politice!

Anonim spunea...

... a trecut si votul...multa vrajeala ca de obicei si multa prosteala...inca un gust amar...inca o data vanghelie primar...si in concluzie tot un bucuresti infernal si murdar...pam pam.pa!

Creti-Nitza spunea...

Pam pam cu sau fara votul nostru ei tot au iesit primari. Si!? Mie nu-mi pasa asa cum nici interesul lor nu este decat strict politic. M-au scarbit reactiile de dupa rezultate in care PSD-istii il vor sustine pe ex-ul psd-ist oprescu, PD-L-istii incearca sa-l reinventeze pe Videanu prin Blaga s.a.m.d. Ma bucur in schimb ca prezenta la vot, in bucuresti, s-a situat putin peste 30% dintre cetatenii cu drept la vor, ceea ce ma face sa cred ca predomina inteligenta. :-D

Anonim spunea...

...da intradevar prdeomina inteligenta dar nu si in sectoul 5...eu traiesc in acest sector nu am fost la vot, dar sunt foarte revoltat ca tot accea "fiinta" a iesit primar.cerd ca el si oamenii dupa prelungirea ghencea nu isi dau seama in ce cocina de strazi traiesc.neasfaltate cu namolu cat casa cand ploua iar cand nu ploua tarana starneste prafulpe strazi.sunt atat de incuiati mintal incat si_au pus afise cu el pe garduri si chiar pe case.rusine lor!!! oameni carora le place sa traiasca mai rau decat in evu mediu.eu unul nu m_am dus la vot deoarece am stiut ca votul meu nu va conta si ca tot aceea fiinta jalnica va iesi.scuze daca ti_am folosit blogul pentru a_mi exprima supararea...dar simt ca explodez cand vad atata nesimtire.salut!

Creti-Nitza spunea...

Mai Andi, de ce te plangi atat? Pe langa tzarana de pe strazi gasesti totodata si cele mai colorate lucruri (oameni si cladiri) :-) Sectorul 5 e viu, insa daca mergi noaptea pe strazile ferentariului risti sa nu mai scapi cu viata. Cat despre candidati si afisele lor, le-as lipi la toti cate doua perechi de palme sa-i fac afis.