marți, 10 februarie 2009

LIBERTATEA, MOARTEA JURNALISMULUI



M-am oripilat dupa ce am citit articolul scris de Petre Dobrescu referitor la nasterea fetitei lui Chivu. Si un copil in clasa a I-a ar fi facut o compunere mai frumoasa. Dar, ca sa-mi intelegeti of-ul, hai sa facem analiza pe fraze.

”Jurnaliştii Libertăţii au aflat cele mai ascunse secrete care invăluie naşterea micuţei, eveniment care se va petrece la Milano - Italia, la sfarşitul acestei săptămani.”

Moooaaaama, sa-mi moara inteligenta daca puteam sa scot din mine asemenea fraza: ”cele mai ascunse secrete care invaluie nasterea micutei”. Ce secrete poti sa ai la o nastere? A urlat mama, a iesit copilul plangand si gata...

”Adelina, curajoasă, îşi dorea o naştere normală, însă aici există un mare risc: dacă fetiţa se grăbea să respire aer milanez, Cristi putea să se afle în cantonament şi să rateze evenimentul. Aşa că fotbalistul şi-a convins soţia să fie de acord cu intervenţia chirurgicală.”

Uite unde era riscul, ”sa se grabeasca fetita sa respire aer milanez” :-))))))))) Daca mai rad mult, nasc si eu ceva, orice dar nasc.

”Cristi nu va putea vedea zona în care acţionează chirurgii italieni. Desfăşurarea va fi următoarea: Cristi va sta la lângă Adelina, între cei doi şi doctori existând un cearceaf imens care fereşte privirile “muritorilor de rând” de imaginea mai puţin plăcută a unui bisturiu în acţiune.”

:-)))) Nici bunicuta n-ar fi putut sa faca o poveste mai odioasa. Ca la prosti, Petre Dobrescu ne anunta ca ”desfasurarea va fi urmatoarea” si ca noi muritorii de
rand nu putem vedea nasterea din cauza unui cearceaf imens. De ce imens, Adelina e cat arcul de triumf?

”Adelina va fi anesteziată, iar Cristi, echipat cu bonetă, mască şi halat, o va ţine de mână, o va mângâia şi-i va şopti cuvinte tandre, timp de 20 de minute - durata cezarianei. Dacă medicii vor fi de acord, cei doi vor putea asculta chiar şi o muzică liniştitoare în sala de naşteri, până când aceasta va fi întreruptă brusc de scâncetele micuţei domnişoare Chivu.”

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Deci, ca sa ne intelegem, capitanul va fi echipat cu bonetă, mască și halat o va mângâia și-i va șpăti cuvinte tandre timp de 20 de minute. Și după minutele astea ce-i face o ia la bătaie? Și cu acordul medicilor pot asculta și muzica!!! Cine are chef de muzica după o nastere??? Emotia unei nasteri nu cred ca sta intr-o muzica. Poate doar daca le canta Fernando de la Acces Direct.
M-am convins inca o data de faptul ca atunci cand voi vrea sa-mi bag P#&@ in ea de meserie, voi merge la un ziar unde voi scrie in dorul lelii tot ce-mi trece prin minte. Jenant articolul... daca vreti sa va convingeti click: http://www.libertatea.ro/stire/adelina-va-naste-o-fetita-prin-cezariana-229520.html

Niciun comentariu: