marți, 4 august 2009

DE LA GRADINITA... LA PROMPTERUL LU` ESCA



Daniel Nitoiu este noul prezentator al stirilor pro tv de la ora 13. "Aruncat" de la sport.ro in cateva live-uri la stirile pro tv, Daniel a fost propulsat la prompter. Multa bafta ii uram insa interviul asta e mai mult decat penibil. Intrebarile (dar si raspunsurile) il califica pe Daniel sa prezinte TIP TOP MINITOP, SARABANDA sau FERITI-VA DE MAGARUS.
"M-am inspirat puţin din modul de prezentare al Ralucăi Arvat şi se pare că celor interesaţi le-am plăcut. Iată-mă, astfel, aici!" Bine ca n-a luat-o pe Patruleasa ca model, are si el o dantura "shock"!
Oricum, simpatic si s-ar potrivi de minune cu prezentatoarea concurentei, Simona Gherghe :-P

9 comentarii:

Ioana spunea...

Acestia sunt oamenii care invadeazaa acum televiziunile...

Creti-Nitza spunea...

Cred ca e gresit spus "invadeaza", la urma urmei omu` poate are talent jurnalistic. Si daca tot ai spus "invadeaza" trebuie sa te lamuresc ca televiziunile incearca sa faca treaba si cu oameni noi pe mai putini bani.

Lao spunea...

Dau o clatita in Mall Vitan pentru ID-ul de mess al Simonei Gherghe. Am specificat al carei Simone pentru a nu ma trezi cu cel al Sensualei1. :D Nu ca nu m-as sacrifica si cu a doua, dar in 3 minute as epuiza subiectele de discutie. :))

Creti-Nitza spunea...

Promit sa-i transmit Simonei rugamintile tale. Insa, ceea ce stiu e ca are multi admiratori. Unul chiar facuse o pasiune nebuna pentru ea. Era detinut. Ii trimitea din inchisoare scrisori de dragoste si se vedea insurat cu ea. Cand l-au eliberat a dormit in fatza antenei cateva zile.
Deci, nu esti singurul :-P

Lao spunea...

Cand vreodata o sa ma vezi pe mine facand asa? :) Nu te pui cu psihopatii.

Glumeam cu ID-ul. Pe langa faptul ca are multi admiratori, de care oricum eram convins, ce-as putea eu sa vorbesc cu ea, fara sa avem nici macar un lucru in comun? Stii tu, cu bagatul in seama. ;)

Creti-Nitza spunea...

eh, las` ca s-a mai intamplat sa te bagi in seama cu "necunoscuti" la clatite :-P

Lao spunea...

Nu te ratam manca-ti-as! :)) Pai anonim anonim, da' pana cand?

Daniel spunea...

Am si eo o intrebare:De ce te incapatanezi tu sa ii gasesti ,,pretendenti" lui Simi sau sa o cuplezi cu cineve care n o merita.Nu cred ca ea ti-a facut ceva ca sa spui mereu cate ceva despre ea.Mai las-o omule impace si pe ea.Daca are multi admiratori asta e treaba ei nu a ta, este meritul ei pentru ca este talentata si frumoasa.Nu cred ca ar trebui sa te gaci tu in viatza ei.Daca ea nu spune nimic despre tine inseamna ca are bun simt.Asa ca las-o impace pe Simi ca deja ma enervezi

Creti-Nitza spunea...

@ Daniel: imi pare rau daca te-ai suparat pe mine, n-ai niciun motiv. Eu si Simona suntem colegi si ne mai povestim una, alta... ea stie foarte bine unde vreau sa punctez cand scriu lucrurile astea. Nu pot sa va spun ce, s-ar supara Simona pe mine. Nu vreau s-o cuplez, e doar o joaca de-a noastra.