duminică, 16 noiembrie 2008

N-am stofa de MANEchin

Chiar n-am! Pentru ca nu m-am facut sofer de Columbeanca si nici iubitul fetei fostului premier nu sunt. Dar, sa-i luam pe rand.
Acum cateva luni Oana Roman guitza de fericire ca si-a gasit marea iubire! As putea spune: un baiat simplu de la tzara. Eh, nu chiar... era liftier la ascensoru`. Probabil ca Oana ramasese blocata intre etaje iar el a fost fat frumosu` care a scos-o din turn. Si cum sa se afiseze la petreceri "liderul de opinie", Oana Roman, alaturi de un angajat de la ascensoru`? L-a indemnat sa-si dea demisia, l-a luat la ea acasa, l-a imbracat in d&g-uri si l-a pasat in ograda de manechini a lui Botezatu. Dupa ce s-a vazut cu "sacii in lift", mai tanarul iubit al Oanei Roman i-a dat cu lift, pardon, cu flit acesteia. Deci, Oana a revenit la statutul de femeie singura, iar el si-a vazut interesul. Concluzia e ca fiica cea mica a lui Petre Roman n-ar trebui sa mai mearga niciodata cu liftul... sa urce pe scari ca e mai sanatos si poate scapa de surplusul straturilor de untura pe care le detine.
Al doilea manechin, fotomodel, defilator, e cel mai nou angajat al Monicai Columbeanu, Ricky Martin, dupa cum a fost poreclit de presa. Angajat pe post de sofer si caraus al obiectelor de lux pe care le detine shefa Moni, tanarul fermecator s-a vazut deja un soi de don juan. Fiind obisnuit sa-i care geanta si pardesiul monicai, baiatu` s-a instruit repede cu defilatu` si pana la prezentari pe podium n-a fost decat un pas. Prezent la Bucharest Fashion Week sa-i tina "trenele" Monicai, Ricky s-a facut vazut de Botezatu. Evident, a pus ghiara pe el si l-a aruncat pe podiumul de prezentare. Pun pariu ca in curand Moni va apela la rubrica anunturi angajari sofer.
Asadar, daca viata ta e un chin... imediat te transformi in manechin. Urmeaza sppistii lui Base?

Niciun comentariu: