luni, 2 martie 2009

DACIA dupa Naomy style




Daca asta-i dacie, Naomy e parasuta. Nu intamplator am facut aceasta paralela, amandoua au suferit schimbari majore. Cica e noul concept crossover Duster care va fi prezentat la salonul de la Geneva. Si ca sa lamurim problema, iau cu copy-paste de pe hotnews:
Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia, a spus pentru Hotnews.ro ca Duster este un studiu de design si ar putea prefigura viitoare modele ale marcii. El a spus ca Duster nu este SUV-ul pe care Dacia va incepe sa-l comercializeze din 2010.

Daca Nikita a intrat in advertising facand reclama la o campanie Dodge, o propun pe Naomy sa reprezinte acest Duster la salonul de la Geneva. Parca o si vad intinsa pe capota cu mana la ”fofo” strigand ia dacia, ia dacia.

9 comentarii:

nikitanec2 spunea...

E incorect sa spui i-a Dacia; avand in vedere ca folosesti verbul a lua, trebuia sa scrii ia Dacia. Sper, ca de-acum inainte sa nu mai gresesti.

Creti-Nitza spunea...

@nikitanec2: Cata dreptate ai! Multumesc pentru corectare, ce-o fi fost in capul meu? Pot sa ma bag sub banca de rusine dupa ce corectez?

My name is Masculin. spunea...

Naomi are fata de hostes? :)) Poate la piata in Rahova, strigand: "Ia ciorapi, 5 perechi la 10 lei!" Tu esti mult prea dragut cu "ea"...pe bune! Cred ca iti place si nu vrei sa recunosti! :)

Creti-Nitza spunea...

@ Masculu`: Haaaai ma, Naomy e artista nu vanzatoare de ciorapi :-P

My name is Masculin. spunea...

Cred ca folosesti superficial cuvantul ARTIST! :) Fac o mica corectura - PSEUDO-artist! Iar legat de Naomy, ea sigur e Hartista!

Creti-Nitza spunea...

@ Masculu”: Ma, artista nu pot sa-i spun, dar trebuie sa recunoastem ca are nitzica voce.

julia spunea...

eu nu am gasit scris in ziar carecateristicile masinii sa stim si noi cati cai,ce capacitate alea alea deci nu ma pot da cu parerea dar designul e ok:)
Cat despre Naomi....................

Stelian Muscalu spunea...

ce pacat ca este doar un concept...sau sa-i spunem un moft al designerilor de la dacia si nimic mai mult

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.