vineri, 13 martie 2009

I-A TAIAT ELANUL MIHAELEI...



10 minute dedicate acestui scandal in observatorul orei 19. Pentru ca Elan sa dea un raspuns acuzelor pe care Mihaela i le-a adus pe site-ul Jurnalului National. Nu stiu de ce am impresia ca circul Magda si Tolea Ciumac se repeta.

4 comentarii:

Stelian Muscalu spunea...

incredibil in ce lume traiesc oamenii astia. ce viata invidiata de toata lumea aveau... prin urmare ce actori buni au fost... ce actori buni au ramas

Alexa Dogaru spunea...

Pe de o parte Elan are dreptate. Radulesca cam face tam-tam...
Pe de alta parte o inteleg si pe ea k isi vrea copilul alaturi...
Insa pt ce atata... circ?!

Lao spunea...

Circ ieftin. Li se dă tuturor mult prea multă atenție. Dar dacă asta crește audiențele... ce pana mea să-i faci?

Anonim spunea...

Eu dupa ce am vazut replica lui Elan de la Observator si mai ales dupa ce am vazut in Libertatea extrasurile de cont din vacantele din Amsterdam, Austria...cand a chltuit sume fabuloase, de neam prost, asta dupa ce ai divortat si trebuia sa ii inapoieze cardul sau macar sa nu cheltuie ca o nesimtita si mai ales pe ce...faptul ca Elan a demonstrat extrem de clar ca ea a platit hotelul, avionul, papica, tot.. si niste toale bonus...in fata mea a facut-o sah mat.
Eram de partea ei, dar acum dupa multe ce-am vazut si analizat am mari semne de intrebare, mai ales ca daca-i luam si trecutul la puricat, descoperim la tot pasul mizerii despre ea.
Ma rog, cred ca este o mama buna, dar si Elan are dreptate ,a fost super barbat cu ea, a tinut-o in puf, ca o insela nu are nici o legatura, a fost libera sa divorteze, el a fost un domn, ca dovada ca i-a permis sa traiasca in luxul cu care a fost obisnuita, chiar daca stia unde se duc banii lui, dar ea a pus cireasa pe tor cand a implicat copilul in povestea asta si l-a luat de la Izvorani.
Cum iti asterni asa dormi!
Sa vedem acum cum o s-o ajute pacaliciul asta de Dani pe ''femeia lui''...si uite asa inca cineva care si-a distrus imaginea creata in ani de zile.