miercuri, 23 septembrie 2009

BOTE, CU FUNDU-N SUS



Na belea, n-a vrut s-o ia! Ei bine, Bote n-a pus "botu`" la gluma lui Capatos de a-l insura. Pai mi se pare normal, trena miresei n-avea swarovsky, covorul rosu lipsea si nici Madonna nu era nasha. Calmul de care a dat dovada Capatos m-a lasat cu gura cascata. Eu zic sa-i impacam, deci, sa se pupe... de unde si vorba, daca erau gay nu se mai certau, se iubeau :-)

11 comentarii:

Stelian Muscalu spunea...

cred ca si Capatos a insistat un pic prea mult :-D

ioana spunea...

se bazeaza numai pe scandaluri. Daca nu sunt scandaluri, nicio grija: e provoaca el in emisiune.

Creti-Nitza spunea...

Cred ca dl Capatos a fost prea elegant, ar fi putut sa-i dea una dupa alta dar s-a abtinut.

Ralu spunea...

F bine a reactionat Botezatu. Sa se inceteze odata cu toate laturile pe care le vedem seara de seara la tv. Am auzit cum producatorii isi freaca mainile cand incep invitatii sa se injure, sau sa se eschiveze in diverse feluri. Chiar atat de redusi sunteti, voi cei care produceti aceste emisiuni? Chiar atat de prosti ne credeti pe noi cei de partea cealalta a ecranului? Eu inteleg ca poporul vrea circ si paine, dar totusi putem sa avem si "circ" daca pot sa-i spun civilizat si ambalat. A, da sigur...e criza...si tb sa ne platim rate la vila...dl Capatos, de aceea ne luam 1000 de joburi la acelasi trust...si suntem disperati dupa audienta.

Ioana spunea...

Lucram la un document pentru serviciu. De la TV iti aud vocea. Imi zic: hei! E Creti-Nita (adica Marius)! Imi arunc ochii spre TV si te vad prezentand noua ta emisiune. Esti foarte elegant! Emisiunea nu stiu cum e ca nu am urmarit-o pana acum (Scuze!).Mult succes!

Creti-Nitza spunea...

@ Ralu: Raluca, circul asta a fost provocat de Botezatu. Si putea fi un circ si mai mare daca Dan Capatos incepea sa-i insire mai multe lucruri in ceea ce priveste relatia Bote-Bianca. Producatorii emisiunii au vrut sa continue povestea lor, i-a dat inelul, urmeaza casatoria... o gluma, luata prea in serios de Botezatu. Ar fi putut iesi mai elegant spunand ca n-o ia de nevasta ca nu stie sa faca "mamaliga" (e un exemplu care l-ar fi scutit de circ). Cat despre circul civilizat si ambalat v-ar plictisi, pe voi, telespectatorii iar televiziunile poate ca nu si-ar mai permite sa faca emisiuni. Deci, solutia e la voi... nu va mai uitati la circ, nu va mai da circ. Vreti cultura, cultura primiti. E simplu :-)

Creti-Nitza spunea...

@ Ioana: multumesc pentru aprecieri :-) Si daca ai avut treaba, mai ai doua sanse: vineri la 11 si duminica la 18 :-P
Spor!

Ralu spunea...

Draga Creti-Nita, eu una nu vreau emisiuni de cultura...ca mereu aruncati cu asta...ca poporu vrea...ok, daca vreau sa imi refreh-ionez creierul ma uit la Profesionitii, cu Eugenia Voda. In fine, vad ca e o lupta pierduta...daca sunt atat de destepti producatorii astia ar gasi o solutie de mijloc, nu tb sa vedem numai Nikita si Tarky. Cat despre Botezatu...si???? si ce daca e GAY? SO WHAT? Treaba lui, e viata lui. Sa-l pui la zid ca nu vrea sa se afiseze. sau sa recunoasca...si sa-l santajezi...ca daca nu accepta "circul" il dai in gat cu altele...Wow cat profesionalism pe capul vostru. De parca telespectatorii ar fi prosti si nu stiu ca el e gay...sau cum o fi. Oamenii il iubesc oricum, si e apreciat oriunde s-ar duce...dar deh...noi nu ne apreciem valorile decat dupa ce mor...din pacate.

Creti-Nitza spunea...

@ Raluca: Draga mea, esti pe langa subiect, iarta-ma ca ti-o spun. In emisiunea lui Capatos nu s-a adus discutia si nimeni n-a facut nicio aluzie cum ca Bote ar fi gay. La fel gandeste si realizatorul "si ce daca e sau ar fi". Nu l-a pus nimeni la zid pe aceasta tema si nu s-a lasat sa se inteleaga acest lucru.

Ralu spunea...

Cred ca tu esti pe langa subiect pt ca nu ai vazut emisiunea lui Capatos de aseara, cand a inceput sa zica diverse lucruri de el, si ca relatia lui cu Bianca ar fi de fatada.

Creti-Nitza spunea...

@ Bianca: draga mea, nu sunt pe langa subiect si cu atat mai mult stiu si "culisele" scandalului dar si a relatiei Bote-Bianca. Ca a zis diverse lucruri despre el n-am negat, dar nu l-a facut gay asa cum spui tu. Iar acele diverse lucruri sunt absolut adevarate. Inca o data, imi mentin opinia conform careia Capatos a fost finutz in scandalul asta in comparatie cu arsenalul de informatii ce-l detine Capatos referitor la relatia celor doi.
P.S: chiar nu sunt pe langa subiect, lucrez la emisiunea asta si stiu si ce nu apare la tv