marți, 22 septembrie 2009

STAREA (PROASTA) CIVILA



S-a maritat Fritzy!!! Cea mai "bengoasa" colega imi da sms, sambata, la ora 23 ca duminica dimineata se marita. Ete-ne a doua zi dimineata la starea civila a sectorului 4, cu flori, zambete si cateva emotii. Intram in camera "afirmatiilor" si dam de ofiterul starii civile, Stefan Mioara (prototipul sau victima regimului comunist). Primul vizat, unul din martori: "putin respect pentru aceasta institutie, da-ti-va ochelarii jos de pe cap", vocifereaza tovarashea Mioara pe un ton constipat. Cu riduri profunde pe frunte, "ofitzereasa" ii i-a in colimator pe miri: "va rog sa nu mai zambiti, ce vi se pare asa amuzant, putin respect...". Si uite cum madam` Mioara a reusit sa transforme un moment de veselie intr-unul de parastas. Cineva a venit cu explicatia: poate ofitzareasa nu era maritata si crapa de invidie ca pe ea n-o ia nimeni. Uite si o petitie on line in care se impun zambete la casatorie http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/vrem_zambete_la_starea_civila-p68054048.html

3 comentarii:

Lao spunea...

Sper ca ai scris "ii i-a in colimator" intentionat, nu?

Creti-Nitza spunea...

@ anonim: da-ti-va e incadrat intr-o fraza cu ghilimele, exact asa s-a exprimat duduia DA...TI...VA..., rostit pe silabe si apasat. Ma gandeam eu sa pun doua cratime da-ti--va :-)))

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!