duminică, 27 septembrie 2009

INCA UNA!!!



Ea este Adriana Alexandru, noua merlin monro de romania. Da` de ceeeee??? Nu stiu unde le gasesc baietii de la povestiri, insa am un dubiu ca madama a semnat petitia pentru legalizarea prostitutiei.

5 comentarii:

Ioana spunea...

Expresia ,,sa penetreze lumea show" nu apare, in comentariu, asa, la nimereala. Are un subanteles!
Nu am putut urmari filmuletul postat de tine pana la final: nu am rezistat! O toanta plina de negi (aminteste de Baba-cloanta), care nu stie sa se exprime corect romaneste, nu are nici cele mai elementare notiuni despre cum se aplica machiajul, dar stie sa-si arate mizeriile in public. Marea ei cariera va avea loc doar in paturile baietilor de pe Dorobanti, la fel de inculti ca si ea.
Am o intrebare pentru tine, Marius; tu care esti om de televiziune, lumineaza-ma si pe mine: cum ajug astea pe ecran? De ce sunt scoase la iveala? Pe ce principiu? Oare chiar suntem bolnavi de ,,promovarea prostiei"?

Creti-Nitza spunea...

@ Ioana: Inainte de toate, as dori sa-mi cer scuze pentru imaginile usor socante.
Ai fost optimista cand ai spus de cariera ei ca va ajunge in paturile baietilor de Dorobanti, crede-ma ca sunt mai pretentiosi. Don`soara ar putea sa se lupte la piata resita pentru bonurile de masa pe care le primesc "colegele", poate mai frumoase decat ea. De ce apar la televizor? Pentru ca ele isi doresc, pentru ca majoritatea telespectatorilor vor sa le vada, sa rada de ele, pentru ca sunt aducatoare de puncte rating ceea ce inseamna bani. Tabloidul a fost inteles gresit in romania si din pacate prinde.

Ioana spunea...

Bine, inteleg ca ele doresc sa apara la TV, dar ele chiar nu simt ca telespectatori si, de cele mai multe ori, prezentatorii rad de ele?
Doamne, cat de ingusta minte au ... chiar mi-e mila de ele ... sa rada toti de tine si sa nu-ti dai seama macar ...Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat inteligenta! E cu mult mai de pret dacat orice frumusete care, la urma urmei, este trecatoare.

Lao spunea...

Asta nu da bine cu mansarda, sa moara Cici.

Alexa Dogaru spunea...

Fratee :))
Cine mama masii e Adriana Alexandru asta?
/:)

Auzi la ea,citez:
"Daca port culori colorate nu port chiloti."
=))
Inca o blonda care vrea "sa penetreze lumea show".

Pa bune... Astia n`au ce sa mai arate decat pipitze d`astea la t.v.
Yaac!
:|