luni, 1 decembrie 2008

Fara numar, fara numar...



Na ma ca s-a pus serios pe treaba! Sexy Braileanca are si videoclip la piesa Puiutz de Crevedia. Cativa consateni, puiutzi, platane, o plasma... si hop clipu`. Florina Braileanca a renuntat definitiv la filme porno pentru muzica. Saptamana viitoare spera sa fie gata albumul iar piesele sale sa urce pe cele mai inalte "pozitii" ale billboardului. Ce pot sa spun, mica si ambitioasa... sa va mai zic ca ma place? Las` ca-i trece :-D

6 comentarii:

julia spunea...

prostia nu are limite dar nu inteleg de ce mass media promeveaza astfel de personaje sa zic asa. Oare asta e tara in care traim cu sexy brailence si magde ciumace:)cata mediocritate. Oare fata asta se ia in serios?

Creti-Nitza spunea...

Draga Iuliana, acele personaje sunt ca niste produse ieftine care se vand la reducere. Daca ai vedea la televizor filarmonica operei nationale, te-ai mai uita?

Anonim spunea...

sunt studenta la PR si stiu cum sta treaba asta in media doar k e prea mult. Si da am facut 5 ani de muzica si m-as uita si la filarmonica operei nationale dar nu mai mult de 10 minute:)draga:)

Creti-Nitza spunea...

Draga mea Iuliana, ma bucur ca intelegi cum e cu raitingu`, insa te aprob, e prea mult. Da` ce dreq sa faci? Nu poti sa faci emisiuni cu filarmonica si care sa dureze doar 10 minute.
5 ani de muzica? Vezi ca Naomy si-a facut formatie numai cu absolventi ai conservatorului, poate te tenteaza :-P
era o gluma

Anonim spunea...

Dragul meu Marius nu ma tenteaza deloc faza cu formatia :))) dar se poate promova si altceva inafara de tute afone si sa se faca raiting. Ai dreptate inteleg perfect ce spui trebuie sa fie raiting si sa vina banu' by the way te stiu de la tv dar nu stiu cu ce te ocupi:P

Creti-Nitza spunea...

Vezi ca stii cum sta treaba... si daca nu-ti place, esti lider pe telecomanda.
Pai, daca ma stii de la tv, cu asta ma ocup...