sâmbătă, 4 iulie 2009

MADAM` RIDZI = BAD PITZY



Imi permit s-o denumesc pe madam` ministru Ritzi ca fiind o pitzi, pentru ca numai pitzipoancele cheltuiesc pe lucruri de 10 ori mai mult fatza de valoarea reala (630 mii euro). Numai ca a noastra Pitzi e pusa intr-o alta ipostaza, a cheltuit bani dar nu mai stie pe ce. Cica pe scena de la Costinesti pe care a aruncat 75.000 de euro. Mah, daca arunca banii astia de pe scena o iertam, banii ajungeau tot la contribuabili. Insa ea, pitipoanca din guvernul boc nu vine cu o explicatie clara sa ne lamureasca unde sunt banii pentru ca scena a fost platita de Media Pro Picture. Eu zic s-o cautam in sutien si-n chiloti, poate i-a ascuns. Sau s-o verificam la saltea. Daca a platit o scena gata platita si cu inca una in custodie, astept scena in care DNA-ul si celelalte organe abilitate s-o ia pe Pitzy la bani marunti. Da` s-o ia odata ca nu mai pot cu "domnisoricile" si "boureii" din comisia de ancheta care s-au intrunit mai mult s-o acopere. Uite demisia nu e demisia, stai ca ma mai gandesc poate, totusi, va povestesc... Ritzy, bad, bad Pitzy



sursa: ANTENA 3
1. Scena de la Costineşti a costat MTS 75.000 de euro, potrivit documentelor publicate de Gazeta Sporturilor şi de redactorul şef Cătălin Tolontan, pe blogul său. Mai exact: 310.651 RON. În condiţiile în care, potrivit aceloraşi surse, o astfel de scenă ar fi putut fi închiriată pentru două zile cu cel mult 3.000 de euro.


2. Achiziţia scenei de la Costineşti, pentru care MTS a plătit 75.000 de euro din bani publici, nu se justifica, deoarece MTS achiziţionase deja acum doi ani o scenă performantă, pentru care plătise 129.000 de euro, potrivit unei anchete publicate de Jurnalul Naţional. Potrivit aceleiaşi surse, rata lunară pentru scena achiziţionată de MTS acum doi ani este de 1.955 de euro.

3. Scena de la Costineşti, pentru care MTS a plătit 75.000 de euro din bani publici, nu a aparţinut MTS ci MTV, potrivit lui Cătălin Tolontan, care citează reprezentantul Media Pro la CNA. Potrivit acestuia, evenimentele muzicale care au avut loc la Costineşti în data de 2 mai ar fi fost organizate şi plătite (inclusiv scena!) de MTV, care s-a ocupat inclusiv de scena pe care au avut loc concertele. Cu alte cuvinte, dacă ar fi să credem această ultimă variantă, scena de la Costineşti nu a costat nimic MTS, deşi s-au decontat pe ea 75.000 de euro, din bani publici.

Niciun comentariu: