vineri, 24 iulie 2009

OTV CA TVR CULTURAL???



A innebunit lupu`! Diaconescu vrea sa culturalizeze poporul cu balet, Brahms, Schopenhauer sau Dostoievski. Despre clasici se va vorbi la Dan Diaconescu in direct! Adica n-o s-o mai vedem pe Magda, Roxy Manelista, Ogica sau Nikita??? (:-))))))) ) Asta da subiect senzational! Si culmea, are ambitie sa faca si raiting mare discutand despre marii clasici.
Dan Diaconescu mai mananca si rahat, in ziarul ring, spunand ca prima editie a emisiunii 100% adevarat a avut audiente record. Ei bine, asta e 100 % neadevarat, s-a clasat printre locurile secunde. O alta aberatie mi se pare costul emisiunii, 650.000 de euro pe editie, pe care spera sa-i recupereze din publicitate.
De revelion, vrea ca Bill Clinton sa tina un discurs la miezul noptii :-)))(si magda sa-i i-a locul Monicai Lewinsky sub masa).
Cat despre achizitii, Diaconescu vine cu ganduri ireale:
" Aş mai vrea pe Ion Cristoiu să-l aduc la OTV, "Vacanţa Mare”, că sunt în discuţii cu "Vacanţa Mare” şi, mă rog, şi tot ceea ce este bun în acest moment în România(...)Eu am o vorbă, le-am spus tuturor, tot la OTV o să ajungeţi(...) Pentru că, dacă vreau să fiu peste Pro TV, vă daţi seama că trebuie să facem nişte eforturi. Incercăm să-l transferăm pe Dan Capatos, cu emisiunea lui, "Un Show Păcătos”, pe ora lui de emisiune, încercăm s-o transferăm pe Oana Zăvoranu, cu tot cu emisiune, şi pe mulţi alţii."
Pai Marina Almasan nu intra in schema? Cu Iuliana Marciuc Posea nu incercati nimic? Nu cumparati drepturile de difuzare ale emisiunilor realizate de Iosif Sava?
Si cand ii va iesi romanului cultura prin toate gaurile, Diaconescu rupe gura targului cu filme de top. "pachetul de 2.700 de filme, producţie 2008, pe care nu le-a văzut nimeni în România, nici pe casete, nici pe HBO. Vom zăpăci pe toată lumea cu aceste filme. Noi, oricând, le putem arunca pe piaţă, pentru că avem dreptul din septembrie."

Niciun comentariu: