duminică, 11 ianuarie 2009

ARMONIE IN FAMILIE...



Consilier De Urgenta 04.12.2008
Vezi mai multe video din Evenimente »

La National tv sunt doua productii care descriu viata reala a unor familii, Consilier de urgenta si Iubire interzisa. Scandal, bautura, injurii, batai... la asta se rezuma. Rad cu lacrimi cand vad oamenii erei primitive. Mai trist e ca in astfel de familii sunt si copii care indura saracia dar si scandalurile dintre parinti. CNA-ul se sesizeaza atunci cand arunci cu pantofii prin platou, daca iti iesi din minti si dai cu telefonul de pamant, daca limbajul este nepotrivit orei de difuzare... dar aceste emisiuni, ce se intampla cu ele? Sau membrii CNA nu monitorizeaza si National tv-u`?

5 comentarii:

Magda S. spunea...

tu de unde ai atata timp sa te uiti la toate porcariile astea?

Creti-Nitza spunea...

Dar nu ma uit saptamanal... cand butonez si dau de astfel de reality show-uri, ma minunez, imi fac cruce cu ambele maini dupa care tot la animal planet si discovery ajung. Sunt fascinat de programele astea doua, in fiecare zi vin cu ceva nou si totul e impachetat atat de bine incat ma intreb noi ce cautam in televiziune...

Anonim spunea...

Crdeam ca lucrand in televiziune stii ca alea sunt aranjate de la cap la coada. In sensul ca li se zice ce sa faca, cand sa se certe.

Creti-Nitza spunea...

Ideea e ca o fac perfect!

Alexandra spunea...

tot mai mult imi place "Iubire interzisa" [-(