duminică, 18 ianuarie 2009

UN PRIMAR GENIAL



Alin Nica - Fernando (Eurovision 2009) www.escvision.eu EXCLUSIV
Asculta mai multe audio Muzica »

Ce face un primar? Pune borduri, face studii de fezabilitate si promite un oras cum nici extraterestrii n-au vazut. Si totul pana la terminarea mandatului cand sacul cu bani ar trebui sa ajunga cu tot cu primar la DNA. Ei bine, iata un primar care nu se zbate pentru comisioane sau pe contracte pentru firma lui ci pentru Eurovision. Alin Nica, primar al comunei Dudestii Noi inca de cand avea 23 de ani, e mai mult decat un edil, e un artist (nu ca Ludovic Orban sau alti politicieni care vocifereaza in ciuda timpanelor noastre). Anul trecut a castigat competitia Battle of songs si de atunci muzica a devenit o prioritate pentru el.
"Alin lucrează în acest moment la un album care va fi finalizat în cursul acestui an şi care va aborda mai multe genuri muzicale pornind de la jazz, pop, RnB şi până la club, dance şi house, dar având ca reper central rock-ul care va da culoarea tuturor pieselor. Compozitorul pieselor este, bineînţeles, George Hora", spun cei de la star management care au pus deja mana pe primarul artist.
La eurovision va participa cu piesa Dont Leave, dupa aprecierile mele mult mai slaba in comparatie cu Fernando.



Pe final as vrea sa pun un pariu, si anume ca dl. primar Alin Nica va avea o cariera muzicala si va lasa politica celor care isi folosesc vocea doar atunci cand promit marea cu sarea...

6 comentarii:

julia spunea...

Hai k e mai buna piesa lu' primaru' decat a lui Fernando. Parerea mea:)

Creti-Nitza spunea...

si Fernando tot piesa primarului e :-)))

julia spunea...

:))) is varza

julia spunea...

marius spune-i te rog ce crezi despre legea 298 nu am gasit vreu mail de-al tau sa ti-o trimit dar presupun k o stii f bine.E aceea ku stocarea timp de 6 luni a telefoanelor si mailurilor date de noi. Nu o sa mai avem nici o libertate sau intimitate ce aiurea.
PS poti sa nu publici asta:):*

Creti-Nitza spunea...

Hmmm, nu mi-a atins curiozitatea aceasta lege si chiar daca ar fi pe bune o sa injur mai des si-o sa vorbesc astfel incat sa-i deranjeze la ureche. Mi se rupe de legea lor.

hadean spunea...

sunt destul de ok băieţii ăştia. seamănă cu wet wet wet dar sunt un strop mai moderni. nu cred că au şanse la eurovision dar imi plac.